top of page

Linnea & Andreas, Grytsbergs Säteri, 210703

Mitt första bröllop med bebis på 3 månader, jag tog med mig hela familjen upp till södra Sverige för att fota Linnea & Andreas bröllop! De hängde i Katrineholm och jag plåtade bröllop! Gick så så bra och jag är otroligt tacksam för denna dagen med Linnea & Andreas som var mer än magisk! På grytberg en plats med helt underbar natur och fantastiska vyer befann vi oss. Efter förberedelser på vars ett håll hade vi first look vid växthuset som följdes av en magisk vigsel i kyrkan som låg med gångavstånd från Grytsbergs Säteri! 

Från kyrkan till lokalen tog sig sen brudparet med pimpad golfbil och ett mingel ägde rum även det med magiska vyer, tårta fick intas på minglet vilket är SÅ härligt då alla faktiskt kan njuta av tårtan och se den i ljuset! Middag med många tårfyllda tal, många nära vänner med många fina minnen och upplevelser! Pågrund av att alla gäster inte kunde närvara fick brudparet också en del digitala hälsningar som var påhittiga och roliga!

Golden Hour får tala för sig själv... wow! Efter Golden hour var det dags för den efterlängtade första dansen mellan Linnea & Andreas, magisk såklart men fokus låg stora delar på Linneas och hennes pappas dans då han efter insjuknande i corona inte kunde gå och hade sen dess haft som mål att kunna dansa med sin dotter på hennes bröllop och det gjorde han! Behöver jag tala om att det var mycket känslor hos oss alla? TACKSAM är bara ordet för att jag fick vara med på er dag! 

Se Linnea & Andreas bröllopsfilm HÄR av Elin Graf Photography

 

Leverantörer

Fotograf: Elin Graf Photography

Lokal: Grytsberg

OM MIG

BRÖLLOP

KÄRLEKSHISTORIER

ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne

bottom of page