DSC08997.jpg

Med bubblande skratt och kärlek

Att få fånga er familj med de där äkta leendena och skratten får det att bubbla i mig av lycka! Jag låter er vara precis så som ni är som familj, vi leker och busar och låter magin hända av sig själv. Jag hjälper er hela vägen för att få dessa äkta och naturliga bilderna. Låt håret blåsa, låt skratten komma, precis som ni är! Jag brinner för att fånga känslorna och kärleken, och jag tror starkt på att det är just känslorna vi kommer minnasnär vi blickar tillbaka. 

Tillsammans får en vi rolig stund fylld av närvaro och massor av kärlek! 

Blommavit.png
DSC05439.jpg

Bokning

Känner ni att ni har hittat rätt? Då är det dags att skicka er bokningsförfrågan till mig. Vi bokar in er på ett datum som passar samt ett backup- datum ifall vädret inte står på vår sida. När ni har bokat betalar ni er bokningsavgift på 2000:- och godkänner den inforamtion ni får .

 

Jag kommer även att skicka hem en guide med tips och information som ni läser igenom innan vi ses. 

DSC09806.jpg

Klädval

När vi kommer till klädval är det bra om ni har toner som matchar varandra, det behöver inte vara exakt samma färg men extra fint med liknande toner. Är det kallare ute är det jättepraktiska och väldigt fint med lager på lager!

Tänk på att inte ha något hårband runt handen eller liknande som gör märke timmarna innan fotograferingen då det tenderar till att synas långt efter. 

DSC02762.jpg

Väder & plats

Som ni läste precis bokar vi in 2 datum för er fotografering om vädret inte skulle hålla. Det är viktigt att ljuset är bra och att det inte är allt för mörkt, hellre att vi ställer in och bokar in en ny dag än att bilderna ska lida pågrund av vädret. 

Vi planerar in vilken typ av bilder samt vilken typ av plats ni önskar och utgår sen ifrån det.

 

Jag fotograferar både i Golden hour (de 2 sista timmarna innan solen går ner) men det är också väldigt fint med dramatiska moln och dovare färger. 

Efter

När fotograferingen är gjord är det dags för redigering. 

Inom 1 vecka kommer du sen få en länk till ditt personliga webbgalleri där du får välja ut dina bilder. Efter fotograferingen skickas din faktura och när den är betald samt när du gjort ditt urval skickas dina bilder hem i ett fint paket till dig. 

 

Du får använda bilderna fritt på internet och framkalla. Bilderna får ej ändras eller redigeras efter leverans utan fotografens tillstånd, detta gäller även filter på instagram och svart och vitt. Vill ni använda fotona på internet blir jag jätteglad om ni taggar eller nämner Elin Graf Photography.

I alla paket ingår reseersättningen inom Skåne.  

DSC09069.jpg
DSC09626.jpg

ALLTSÅ JAG ÄR HELT MÅLLÖS. ELSA STYRDE FOTOGRAFERINGEN OCH VAR INTE JÄTTEGLAD MEN DU HAR VERKLIGEN LYCKATS. SÅ UNDERBARA BILDER! FÖR MIG BETYDER DET JÄTTEMYCKET ATT DU FICK FÖREVIGA DENNA STUNDEN NÄR ELSA VAR MED PÅ UTSIDAN.

-TITTI

Gravid & familjepaket

Bokar du både din gravidfotografering och familjefotografering hos mig samtidigt får du ett lägre pris på familjefotograferingen !

Detta gäller familjefotografering inom barnets första år.Betalning sker separat vid de olika tillfällena. 

PRIS 

Moon 5500:- 

Star 3500:- 

Er investering

Blomma.png
DSC02328.jpg

MOON​

1 - 1,5 TIMME

Under 1 - 1,5 timme fotograferar vi på 1-2 utvalda platse​r

BOKNINGSPAKET

Du får hem ett fint bokningspaket, checklista och info

BILDER

Samtliga bilder från ert urval (ca. 35 st) digitala redigerade och högupplösta. 

USB

Ni får ett fint usb levererat med alla era digitala bilder.​

BILDBOX

En vacker träbox med ca. 20 stycken av era utvalda favoritbilder 10x15 print. 

 

6900:- 
 

TILLVAL- Highlightfilm- 2000:-

Välj till en highlight film på 1,5-2,5 min. 

DSC07777.jpg

STAR

TIMME

Under 1 timme fotograferar vi på 1 utvald plats

BOKNINGSPAKET

Du får hem ett fint bokningspaket, checklista och info

10 BILDER

I detta paket ingår 10 digitala redigerade högupplösta bilder som ni själva väljer ut i ert webbgalleri.. Möjlighet till köp av fler bilder finns,

USB

Ni får ett fint usb levererat med alla era digitala bilder.​

4900:- 


 

TILLVAL- Highlightfilm- 2000:-

Välj till en highlight film på 1,5-2,5 min.

Highlightfilm 

Ni kan nu välja att lägga till film under er fotografering.

Det är något extra speciellt med det, ett minne som blir mer levande och ovärderligt! Rörligt ger något helt annat och väcker så mycket känslor. 

2000 kr 

DSC02745.jpg

Skicka er bokningsförfrågan

Vit.png

Det är högt tryck på tiderna för fotografering, skicka in er förfrågan redan idag för större chans att hitta en bra tid till er!

Tack! Meddelande skickat.

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på elingrafs@gmail.com

ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne