top of page

Är jag er bröllopsfotograf??

För de vilt förälskade! 

Ni dras till det äkta och ärliga i en bild och vill ha med er någon som dokumenterar känslorna, stora som små och de där "in between" stunderna. Ni tycker om att skratta och kramas mycket och älskar lite vind i håret.
Ni tycker att känslan som förmedlas i bilden är viktigare än att håret ligger perfekt. Ni har lagt ner mycket tid och engagemang i allt från de stora till de små detaljerna på ert bröllop och älskar den bohemiska eller lantliga stilen! Ni ser framför er hur ni går barfota hand i hand genom skogen i och vill genom bilderna kunna minnas tillbaka till denna stunden om igen! 

 

Min största styrka som fotograf är att få er avslappnade och närvarande här och nu, genom det också dokumentera känslan i bild! Den här stunden kan vi alltid ha att minnas tillbaka till. 

Blommavit.png

NATURLIGT I RÖRELSE 

DSC06875.jpg
DSC09023.jpg

AVSLAPPNAT

LEKFULLT

VARMT

JORDNÄRA 

Er fotograf och vän som stöttar, påminner om att andas och stanna upp, torkar tårar och lyfter klänningen. Jag finns med er hela vägen. 

DSC04282.jpg

"Några trodde du

var brudtärna!"

"Först må jag si du är en underbar person, härligt att umgås med! På bröllopet passade du rakt in, några trodde du var brudtärna! Att ha dig med på vår bröllopshelg var härligt. Sen tar du bilder som är så sinnesjukt fina och speciella. 

Dessa kommer vi att ha och njuta av hela vårt liv och betyder så otroligt mycket för oss. Jag tycker inte om att bli fotad men vissa bilder är ju VOUGE, så imponerad Vi är så oändligt tacksamma för att ha haft dig som vår bröllopsfotograf!"

- LINN & JONAS

Vad ingår i mina paket?

DSC03246.jpg
DSC06899.jpg
DSC05397-2.jpg
DSC09454-3.jpg
DSC03524.jpg
DSC02922.jpg
DSC01755.jpg
DSC09253.jpg
Skärmavbild 2020-12-04 kl. 13.08.02.jpg
DSC04258-2.jpg

MÖTAS 

Direkt efter bokning planerar vi in att träffas för att lära känna varandra lite mer. Vi pratar om era förväntningar och funderingar. Bara hänger helt enkelt och träffas första gången! 

Vit.png

PROVFOTOGRAFERING

I alla mina bröllopspaket ingår en provfotografering där vi bokar in en dag där vi ses och gör en "parfotografering". Ni får känna på hur det är att vara framför kameran och att hänga med mig! Dessa bilderna blir era och kan användas länge!

BRÖLLOPSPLANERAREN

Ni får min bröllopsplanerare fylld med tips inför er dag som jag samlat på mig genom åren av alla bröllop jag fått vara med på! Här kan ni också titta på era önskemål och all planering inför er dag, detta går vi sedan igenom på vårt sista möte! 

RESA 

Jag utgår ifrån Helsingborg, Skåne men fotar bröllop i hela Sverige. Resa ingår i mina paket från Jönköping och neråt. Över Jönköping tillkommer resa, skicka en notis till mig om ni gifter er längre upp i Sverige så löser vi det!

Blommavit.png

BRÖLLOPSMÖTE

För att skapa de bästa förutsättningarna för er dag ses vi ca. 3 veckor innan ert bröllop och går går igenom allt. Här kikar vi på ert körschema, önskemål och andra detaljer som jag sen kommer utgå ifrån.

FOTOGRAFERING

Ni väljer paket efter antal timmar, 6, 8 eller 12 h. Jag förevigar er dag på ett dokumentärt och äkta sätt, de stora och små stunderna som ni alltid kommer minnas tillbaka till. Det går bra att lägga till timmar vid bokning eller på plats (detta pratar vi om tillsammans). 

dBlommavit.png

REDIGERING

Det är här jag lägger mest tid. Efter ert bröllop sorteras och redigeras era bilder. Här lägger jag min kärlek på era minnen med min bohemiska varma bildstil. Jag gör även backup på alla bilder. 

Vit.png

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Ett personligt galleri online med alla era bilder att ladda ner och dela med era vänner och er familj!

USB & PRINTAR

Ni får alla bilder från er dag levererade på ett fint USB. Dessutom får ni 20 st utvalda printar (10x15). Allt detta i ett fint och personligt paket. 1-2 dagar efter bröllopet får ni en sneak peak på några bilder innan resten kommer.

Blommavit.png

HIGHLIGHTFILM

 

I mina 2 största paket Lilja & Pion ingår en highlightfilm där jag fångar små stunder från er dag och skapar ett rörligt minne som blir sådär extra magiskt. Filmen fångar er dag på ett helt annat sätt och enligt mig skulle jag inte önska en bröllopsdag utan en highlightfilm!

dBlommavit.png

Med över 50 bröllop i ryggsäcken finns jag med er hela resan! 

Nästa steg

Är ert datum ledigt?

 

Känner ni att ni har hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka en bokningsförfrågan till mig där vi kollar så att ert datum är ledigt! Jag rekommenderar er att boka minst 1 år i förväg.

Vit.png

Bokning & avtal

Är ert datum ledigt bokar vi in er. Då får ni först och främst vars ett avtal samt en bokningsfaktura på 30% av ert paket. Så fort det är klappat och klart är ert datum helt och hållet ert! 

Blommavit.png

Checklista & stöd 

Jag kommer att skicka ert bokningspaket hem till er samt att ni får er bröllopsplanerare att ha under planeringstiden. Jag skickar min bröllopsguide och tips inför er dag och finns såklart som stöd under hela er resa!

dBlommavit.png

Vanliga frågor

EN STUND BARA FÖR ER 

DSC02026.jpg
DSC04258-2.jpg

KVÄLLSLJUSET

Jag rekommenderar alla mina brudpar

att vi går ut 10-15 minuter när solen går ner för att få till magiska bilder i kvällsljuset! Detta brukar ske efter middagen eller eventuellt mellan någon av rätterna beroende på säsong. Att få chansen till de här lite mjukare och helt galet fina ljuset brukar vara en av de mysigaste stunderna under dagen! Dessutom brukar ni vara lite mer avslappnade vid den här tidpunkten!

HIGHLIGHTFILM

I DE TVÅ STÖRRE PAKETEN FÅR NI EN FILM

"Men jaaaa, DOG lite! Filmen alltså herreguuuud så glad jag är över att vi fick den! ÄLSKAR filmen, har sett den typ tusen gånger! Man kan liksom på 6 minuter gå igenom alla typer av känslor under dagen, så himla fin sammanfattning!"

- SOFIE & MARCUS

 

Utvalda bröllopshistorier

OM MIG

DSC01598.jpg
DSC09336.jpg

".. att vi får hänga med

dig igen nästa år!"

"Elin, det har faktiskt tagit lite tid för oss att smälta allt, alla fantastiskt fina bilder du levererat. Du fick mig, Jens och våra familjer att känna oss så bekväma- du var verkligen en del av gänget. Du är oerhört proffsig och det var så tryggt att ha dig på plats, att veta att du styrde upp allt- innan vi ens visste att saker behövde styras upp.

 

Dina bilder förmedlar verkligen känslan den dagen, litet och intimt men med SÅ mycket kärlek. Det finns många fördelar med att dela upp vigsel och fest och en utav dem är att vi får nöjet att hänga med dig ytterligare en gång nästa år, och att återigen få uppleva pirret och glädjestormen av att få en bildleverans av dig! Vi är så glada för att du ville vara med och föreviga vår dag. TACK! "

- EMMY & JENS

ER INVESTERING 2024

Namnlöst-2.png
DSC01898.jpg

Lilja

12 TIMMAR

Jag fotograferar er i 12 sammanhängande timmar som passar för hela er dag där vi hinner med allt från förberedelser till sent in på festen. 

 

VAD INGÅR?

Bröllopsmöte

Provfotografering

Resa inom södra - mellersta Sverige (Göteborg).

Personligt webbgalleri 

Bilder levererade på USB minne 

20st 10x15 printar

Highlightfilm 

43 000:-

DSC01349.jpg

Pion

8 TIMMAR

Jag fotograferar er i 8 sammanhängade timmar som passar för förberedelser, mingel, vigsel, porträtt och ev delar av middagen. 

 

VAD INGÅR?

Bröllopsmöte

Provfotografering

Resa inom södra - mellersta Sverige (Göteborg).

Personligt webbgalleri 

Bilder levererade på USB minne 

20st 10x15 printar

Highlightfilm

36 000:-

DSC02017.jpg

Viol

6 TIMMAR

Jag fotograferar er i 6 sammanhängade timmar som passar för porträtt, vigsel och mingel. 

 

VAD INGÅR?

Bröllopsmöte

Provfotografering

Resa inom södra - mellersta Sverige (Göteborg).

Personligt webbgalleri 

Bilder levererade på USB minne 

20st 10x15 printar

30 000:-

VARMT VÄLKOMNA HIT!

Gifter ni er 2024? Då är det hög tid att boka ert datum. 

Jag bokar in högst 8 bröllop under året

BOKADE DATUM 2024

11 maj

6 juli

20 juli

3 aug

31 aug

Uppdaterat 231201

Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar. 

Tack för att du skickade din förfrågan! Jag återkommer inom kort igen ❥

PS. Hittar du inte mitt svar? Kanske ligger det i skräpposten, kolla där! 

Skicka er bokningsförfrågan

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
ddvitNamnlöst-2 (kopia).png

Om ni önskar få vara närvarande i stunden, låta håret flyga, springa barfota tillsammans och älskar de operfekta perfekta så har ni hittar rätt. Förutom att få vara här med er landar jag gärna på min yogamatta i meditation, går ut i skogen och andas in stillheten eller dansar loss med min dotter hemma i vardagsrummet. 

bottom of page