top of page
genomskinligt.png

En sprudlande kreativ själ som älskar det bohemiska

När jag var liten var det jag själv som alltid stod framför kameran och vi har mängder med filmer från min barndom där man hör mig "Eili titta" (filma mig ville jag då när de filmade min bror). Dans och musik har alltid varit väldigt viktigt och en stor del av mitt liv men på senare år fann jag min passion bakom kameran. Jag är otroligt familjekär och vi har alltid värderat tid med familjen otroligt högt, vi har oftare delat upplevelser istället för saker.

 

Sen kom den där dagen jag aldrig trodde skulle komma. Min far blev sjuk i cancer och den hittades alldeles försent. 2 år fick han och där och då mitt i all sorg  var jag väldigt tacksam för att vi aldrig väntat med att göra saker. Livet är kort och jag vill inte vänta med mina drömmar. Jag jobbar passionerat och med en otroligt kärlek för det jag älskar och brinner för. Att få skapa en frihet för mig och min familj och därigenom mer tid tillsammans är ovärderligt! 

 

Jag landar gärna på yogamattan i meditation, går ut i skogen eller dansar fuldans med min dotter i vardagsrummet. Jag älskar kramar, skratt och de barfota livet. Jag brinner för alla människors lika värde och är en väldigt öppen person. Surt godis är min svaghet och vad vore livet utan spansk musik? Jag älskar att vara kreativ och när idéerna kommer då ska det helst vara gjort igår, det där med tålamod va... 

Jag har en väldigt strukturerad sida och är noggrann i allt jag gör. Får jag välja mellan hemmakväll eller utekväll väljer jag 100 gånger om myskväll hemma i vårt hus på landet.

Sen jag själv fick barn inser jag ännu mer det fina av att få skapa minnen som lever kvar hela livet, foton som förstärker våra minnen och känslor. Det gör mig otroligt varm att få ge er det! 

Jag ser fram emot att höra om er! Skicka er bokningsförfrågan så får vi prata mer<3

Blommavit.png
DSC09467.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
ddvitNamnlöst-2 (kopia).png

Om ni önskar få vara närvarande i stunden, låta håret flyga, springa barfota tillsammans och älskar de operfekta perfekta så har ni hittar rätt. Förutom att få vara här med er landar jag gärna på min yogamatta i meditation, går ut i skogen och andas in stillheten eller dansar loss med min dotter hemma i vardagsrummet. 

bottom of page