genomskinligt.png
1/4

En sprudlande kreativ själ som älskar det bohemiska

När jag var liten var det jag själv som alltid stod framför kameran och alltid ville vara i centrum. Dans och musik har alltid varit väldigt viktigt och en stor del av mitt liv men på senare år fann jag min passion bakom kameran. Jag är otroligt familjekär och vi har alltid värderat tid med familjen otroligt högt, vi har oftare delat upplevelser istället för saker.

 

Sen kom den där dagen jag aldrig trodde skulle komma. Min far blev sjuk i cancer och den hittades alldeles försent. 2 år fick han och där och då mitt i all sorg  var jag väldigt tacksam för att vi aldrig väntat med att göra saker. Livet är kort och jag vill inte vänta med mina drömmar. Sen dess har jag jobbat superhårt och med en otroligt kärlek med det jag älskar och brinner för. 

 

Jag vill inspirera andra om att våga satsa och drömma stort och att tro på sig själv. Jag är kär i yogan och med den och meditationen hittar jag lugn och närvaro i stunden. Jag älskar kramar, skratt och de barfota livet. Jag brinner för alla människors lika värde och är en väldigt öppen person. Surt godis är min svaghet och vad vore livet utan spansk musik? Kommer det på spanska rytmer står inte denna här still länge. Laga mat är INTE min grej men har jag en idé då jäklar kickar något igång i mig. Då ska det helst vara gjort igår, det där med tålamod... 

Jag har en väldigt strukturerad sida och är noggrann i allt jag gör. Jag är en hemmamys tjej, som bor på landet med min sambo och vår dotter. Jag är kär i livet och jag är kär i att få ha detta som mitt jobb, det är en ynnest att få träffa människor och vara en del i att föreviga dessa stora stunder i livet! 

Jag ser fram emot att höra mer om dig! Skicka din bokningsförfrågan på en gång! 

Blommavit.png
DSC09342.jpg

VAD MER? 

☾ Jag gillar ingen sås pågrund av konsistensen (kladdigt).

☾ Jag är lagom beroende av kryddan aromat, har det på allt!

☾ Jag har jobbat utomlands för apollo som träningsinstruktör.

☾ Älskar att dansa fuldans, LYCKAN iiihh!

☾ Jag har volontärjobbat i Indien med små barn.

☾Jag är utbildad eventkoordinator och har massa erfarenhet därifrån 

BRÖLLOP

GRAVID

TIPS

Kvist.png
Kvist.png
ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne