1/5

En sprudlande kreativ själ som älskar det bohemiska

Som liten var det jag själv som alltid stod framför kameran och alltid ville vara i centrum. Dansen och musiken var väldigt många år mitt stora fokus och det jag satsade stenhårt på. Senare flyttade jag mig och fann min passion bakom kameran. Jag är otroligt familjekär och vi har alltid värderat tid med familjen otroligt högt, vi har oftare delat upplevelser istället för saker.

 

Sen kom den där dagen jag aldrig trodde skulle komma. Min far blev sjuk i cancer och den hittades alldeles försent. 2 år fick han och där och då mitt i all sorg  var jag väldigt tacksam för att vi aldrig väntat med att göra saker. Livet är kort och jag vill inte vänta med mina drömmar. Sen dess har jag jobbat superhårt och med en otroligt kärlek med det jag älskar och brinner för. 

 

Jag vill inspirera andra om att våga satsa och drömma stort, att tro på sig själv och inte dras ner av yttre faktorer. Där kommer yogan in som jag fann för några år sedan. Med meditation och yogan hittar jag lugn och närvaro i stunden. Målet är alltid att landa i hjärtat och inte springa upp i huvudet när stressen utanför gör sig till känna. Med dessa ord vill jag leda mitt fotograferande, närvaro, naturlighet & värme.

 

Jag är en varm, sprudlande och pratglad tjej från Landskrona på 26 vårar. Jag älskar kramar, skratt och de barfota livet. Jag brinner för alla människors lika värde och är en väldigt öppen person. Trots en enorm energi och ett stort driv vill jag också kunna landa och grunda mig med ett stilla sinne och närvaro. Stunden här och nu är så himla vacker och viktig, att inte springa för fort och missa de fina stunder som faktiskt händer just precis nu! 

Jag ser fram emot att höra mer om dig! Skicka din bokningsförfrågan på en gång! 

Fun Fact

☾ Jag gillar ingen sås pågrund av konsistensen (kladdigt).

☾ Jag är lagom beroende av kryddan aromat, har det på allt!

☾ Jag har jobbat utomlands för apollo som träningsinstruktör.

☾ Älskar att dansa fuldans, LYCKAN iiihh!

☾ Jag har volontärjobbat i Indien med små barn.

☾Jag är utbildad eventkoordinator och har massa erfarenhet därifrån 

SAY HELLO

Det är högt tryck på tiderna för fotograferingar, jag rekommenderar dig att skicka in din förfrågan

redan nu för att lättare hitta en tid till dig!

Vill du boka och veta priser för

GRAVID - HÄR,

BRÖLLOP - HÄR 

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.

Du är också välkommen att kontakta mig på elingrafs@gmail.com

BRÖLLOP

GRAVID

BLOGG

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne