top of page

PERSONLIGT MENTORSKAP

Behöver du vägledning på ett djupare plan, att få personlig hjälp kring just det du kämpar med och går igenom i ditt företagande? Vi alla är olika och behöver hjälp med olika saker, det räcker inte alltid med ett kort svar eller ett instagram inlägg för att kunna komma vidare. Vill du utvecklas i ditt företag kring marknadsföring, varumärke, sociala medier m.m och kunna få all hjälp du kan? Vill du kunna ställa alla dina frågor och få personligt anpassat mentorskap där vi går djupare med just det du vill utveckla och bli bättre på? Då är detta mentorskap något för dig! 

Här kommer du att få tid att kunna jobba med det vi går igenom och därför ses vi vid flera tillfällen. Jag finns med dig hela vägen och du får steg för steg verktyg så det känns lätt för dig att ta dig framåt. På så sätt får du stöttning och hjälp hela vägen! Vi gör det med hjärtat och själen i fokus för det är där allting börjar.

Blommavit.png

VÄGLEDNING PÅ ETT DJUPARE PLAN

VÄGLEDNING PÅ ETT DJUPARE PLAN

DSC09467.jpg

Hjärtat får styra, då blir det allra bäst!

Jag vill vägleda dig att göra det som ditt hjärta och din själ mår bra av för det är det som varar längst. Ska du driva något kreativt framåt under en lång period behövs det passion, DU behöver orka ta dig igenom dalar och toppar och det gör du allra bäst om du älskar det du gör. 

Hjärtat får styra, och din personlighet ska få lysa igenom. Vad gör DIG unik? Hur kan du visa utåt vad du vill förmedla och sälja på ett personligt plan? För idag handlar det mer om just det, det personliga. Jobbar du med någon typ av tjänst vill oftast dina kunder lära känna dig. De bokar dig för att du är DU och det är dit du vill komma. Ingen annan kan vara du. Där har vi utgångspunkten för att skapa långvariga relationer och en djupare kontakt med dina kunder. 

Jag VET att du kan för jag är helt övertygad om att man kan göra allt man vill. Jag blir ditt personliga pepptalk, ditt bollplank och jag vägleder dig i att hitta rätt under din resa vart den än bär dig. 

1

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN

Känns mentorskap som rätt väg för dig att gå? Då är det första du ska göra- skicka in din förfrågan till mig för att se tillgänglighet. 

2

PLANERING INFÖR

Finns det tid tillgängligt bokar vi in dig och börjar med att via mejl planerar ett personligt upplägg för dig. Vi tittar på hur många timmar vi har att jobba med och vilka fokusområden du vill lägga allt krut på!

3

BOKA IN MÖTE

Antingen bokar vi in alla träffar på en gång eller så bokar vi in första mötet och när vi ses sen boka in nästkommande. Jag brukar försöka lämna ca. 3-4 veckor emellan varje träff för att du ska ha tid att ta action. Önskas kortare eller länge tid emellan? Det går jättebra!

4

MÖTAS

Beroende på vart du bor bokar vi antingen in ett möte LIVE eller online! Vilket som funkar jättebra! Vi ses och fokuserar på de ämne du valt. Jag har planerat upp hur jag vägleder dig med tips, verktyg och inspiration, du får fråga och använda mig som bollplank!

5

TA ACTION

Mellan varje träff finns det möjlighet till att ta action, reflektera och komma tillbaka för att bolla igen! Du har fått verktyg och uppgifter med dig att jobba med tills vi ses nästa gång och jag finns med dig via mejl som stöttning även under denna tiden! 

6

NY TRÄFF

Då var det dags att ses igen, hur många gånger beror på vilket paket du bokar! Efter sista gången finns det alltid möjlighet att planera in en fortsättning som passar dig! 

DSC06025.jpg

"När jag ser tillbaka är det som natt och dag!"

När jag tog kontakt med Elin hade jag rätt så bra koll på mitt varumärke tyckte jag. Jag hade gått utbildningar och det kändes som jag hade koll! Men efter vårt första samtal kändes det som jag fick en helt ny dimension till mitt VARFÖR och mitt eget varumärke. Viktiga frågor som jag inte hade tänkt på och Elins inspirerande och trygga sätt fick mig att känna mig sedd, hörd och förstådd.

 

Vi har sedan jobbat med mitt varumärke och allt kring det under året som gått och idag när jag ser tillbaka på före jag tog hjälp av Elin så är det som natt och dag. Jag har vågat vara mitt fulla jag mer och mer och hittat de saker jag vill satsa på, utveckla och mitt varumärke känns som jag. Så tacksam för Elin!

- REBECKA 

"TACK FÖR DITT ENGAGEMANG OCH HJÄLP! DINA PEPPIGA TIPS, VÄRDEFULLA VERKTYG OCH DIN HÄRLIGA ENERGI HAR VERKLIGEN HJÄLPT MIG MED MIN PERSONLIGA UTVECKLING SAMT MED UTVECKLINGEN AV MITT VARUMÄRKE!

 

ATT INVESTERA I COACHING HOS DIG VAR BLAND DET BÄSTA JAG HAR GJORT FÖR MITT FÖRETAG DÅ JAG HAR FÅTT EN TYDLIG STRATEGI SOM HAR GIVIT RIKTIGT BRA RESULTAT! JAG UPPSKATTAR OCH TACKAR FÖR DEN TIDEN DU HAR TAGIT UTÖVER VÅRAN BOKADE TID FÖR ATT SVARA PÅ FRÅGOR, STÖTTAT OCH HJÄLPT TILL PÅ VÄGEN. ÅNGRAR INTE EN SEKUND ATT JAG INVESTERADE I DETTA!"

- INGRID

Är det dags att investera i dig själv?

Blomma.png

Löpande mentorskap

 

 

1 träff/mån i ett halvår 1,5 timme (TOT 9 timmar)

VAD INGÅR?

6 träffar á 1,5 timme under ett halvår  (9 timmar)

Verktyg & uppgifter

Flertal fokusområden

Djupdykning i ditt företag och personliga utveckling 

Tillgång till Facebookgrupp

  9500 kr 

Get it all

 

 

3 träffar á 2 timmar (tot 6 timmar)

VAD INGÅR?

3 träffar á 2 timmar (TOT 6 timmar)
Verktyg & uppgifter

Ca. 3 fokusområden 

Tid för djupare personlig vägledning 

Tillgång till Facebookgrupp

 

7500 kr 

Mini Session

 

2 sessions á 2 timmar (tot 4 timmar)

 

VAD INGÅR?

2 träffar á 2 timmar (TOT 4 timmar)

Verktyg & uppgifter 

Ca. 2 fokusområden  

Tillgång till Facebookgrupp 

5500 kr

Vit.png

VARMT VÄLKOMMEN HIT!

Skicka din bokningsförfrågan

Fästpunkt 1
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
ddvitNamnlöst-2 (kopia).png

Om ni önskar få vara närvarande i stunden, låta håret flyga, springa barfota tillsammans och älskar de operfekta perfekta så har ni hittar rätt. Förutom att få vara här med er landar jag gärna på min yogamatta i meditation, går ut i skogen och andas in stillheten eller dansar loss med min dotter hemma i vardagsrummet. 

bottom of page