top of page

Sofie & Marcus, Fredshög, 190817

Heldag med dessa 2 underbara människor! Redan från vårt första möte kände jag direkt att detta var speciellt, vi klickade direkt och det gör sådan skillnad när man ska hänga med någon hela dagen! Bröllopet mellan Sofie & Marcus var klart ett av sommarens favoriter! Jag älskar när allting är så genomtänkt men ändå så enkelt och fint! Inställningen Sofie hade om att dagen kommer bli som den blir, att de gjort sitt allra yttersta och nu kunde de bara uppleva dagen som den faktiskt blev där och då! Jag har faktiskt ganska svårt att förklara detta bröllopet på ett rättvist sätt. Förutom att i princip varje detalj var som jag själv skulle skapat mitt bröllop så var det ett oerhört känslosamt bröllop! 

First look= tårar, vigsel= tårar, middag= tårar! Ja det blev en del tårar! Cermonin skedde inne i ladan där delar var för middagen och en avskild del var för vigseln. Både Sofie och Marcus hade egenskrivna löften och det är ju det mest vackra som finns! Redan där var det kört, alla grät, jag visste knappt vart jag skulle fota haha! I efterhand fick jag höra att Josefine, tärnan hade tänkt att "ja men jag kollar på Elin så jag inte gråter, hon har ju sitt shit together" när hon sen tittar på mig sitter jag där och bölar lika mycket så det var ju inte mycket lönt haha! 

Under middagen bjöds det både på tårdrypande tal, charmiga uppträden och dans på stolarna innan ens varmrätten hade kommit in! Ett bra bröllop med andra ord! För att avsluta det hela på topp under festen kom Sofie och Marcus in i glitter-jumpsuit och glitter-skjorta och röjde loss en rocklåt och med vars ett stage dive! Peace out typ! Ja I LOVE U! 

Se Sofie & Marcus bröllopsfilm HÄR av Elin Graf Photography

Leverantörer

Blommor: Blomsterhörnan Eslöv

Ringar: lwljewelry

Klänning: Skräddarhuset

OM MIG

BRÖLLOP

KÄRLEKSHISTORIER

ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne

bottom of page