Beatriz & Rasmus, Casa Antonio Eventos,

Royales, 190906

Mitt allra första destinationsbröllop blev i Spanien, Royales med underbara Beatriz som jag tidigare fotat när hon var gravid och hennes kärlek Rasmus! Jag åkte ner till Spanien dagen innan och hann träffa en del vänner och gäster till Beatriz och Rasmus vilket verkligen både är så härligt och en fördel under bröllopet sen eftersom då hade vi någon sorts relation! Jag började fånga alla fina detaljer under förberedelserna med Beatriz tärnor och Rasmus bestmans. Utan bil och i värmen fick jag tänka lite annorlunda vid porträttfotograferingen, jag hade rekat platser dagen innan och hittat MAGISKA klippor väldigt nära hotellet där vi bodde så dit begav vi oss. WOW, denna plats alltså, det blev såååå fint!

Något jag ofta också blir förutom fotograf är en extra tärna eller någon som håller koll så att alla mår bra och njuter av dagen! Jag älskar det och finns ju där sidan om er och stöttar, peppar och ber er att ta in varje stund! När det är varmt blir det tydligare med stress och att det behövs vatten och lite snacks! Det fixade jag såklart! Väl framme på vigseln kunde vi nog alla andas igen! Ceremonin blev så fin med egenskrivna löften, som jag älskar det! Vi ska nu ta en stund för dukningen... JAPP! Scrolla ner och kolla på bilderna, alltså den dukningen skojar vi inte bort! SÅ MAGISK! Hela platsen vid middagen var så himla vacker! 

Vackra tal, underbar bachata bröllopsdans, tårtuppskärning med svärd, fyrverkerier och sen dansades natten in! Ett riktigt härligt gäng att hänga med dessa dagarna! Dagen efter blev det poolhäng med en del av gästerna innan hemfärd! 

Vendors

Photographer: Elin Graf Photography

Location: Casa Antonio Eventos

Weddingplanner: Sandra Yanez

Cake: Casa Antonio Eventos

OM MIG

BRÖLLOP

BLOGG

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne