Anna & Jesper, Pumphuset, Borstahusen, 190831

Sensommarbröllopet, det sista innan höstmånaderna kom och det var ett riktigt riktigt bra bröllop! Jag älskar det otraditionella och det gjorde även Anna och Jesper! Det var nog faktiskt ett utav mina varmaste bröllop denna säsongen haha, yes, vi alla svettades under dagen haha! Denna drömmiga dag började på Grand Hotel i Lund där förberedelserna var, det var bara så mysigt att kliva in hos Anna och tjejerna, en speciell känsla jag inte kan förklara såhär i efterhand! Vi fotade first look i trapporna på hotellet och det blev så fint! När vi var redo körde vi mot Ålabodarna, till havet för porträtt! MAGISKA bilder men det blev en ganska snabb plåtning då det ja.. var vääääldigt varmt och stackars Jesper försökte överleva i sin kostym! 

Även vigseln och festen var sedan vid havet i Borstahusen på Pumphuset, så himla himla fint och Anna och Jesper var så fina på ett sådär enkelt kärlekssätt. Kärlek enligt mig ska vara precis som vänskap, okomplicerad och enkel. Det är den bästa sorten och det kändes verkligen som dessa två hittat rätt! 

Något som jag älskade under middagen var att de inte körde de traditionella lekarna, istället för att tjejerna skulle kyssa brudgummen på kinden vid toalettbesök så sattes det på Annas favoritlåt och gästerna blåste upp ballonger och sen var det dans! SÅ härligt! Här slutade min dag tillsammans med Anna & Jesper men jag är så tacksam för de fina stunderna vi fick dela!

Se Anna & Jespers bröllopsfilm HÄR av Elin Graf Photography

Leverantörer

Fotograf: Elin Graf Photography

Lokal: Grand Hotel Lund, Pumphuset

Hår: Camilla Topstylist

Blommor: Blomtind

Ringar: Vita By Daniela

Musik: Pommac Duo

OM MIG

BRÖLLOP

BLOGG

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne