top of page
DSC02088.jpg

Systercirkel 

Systrar, tillsammans skapar vi en plats där vi får mötas i alla känslor, avskalat och med en djupare förståelse för oss själva. En plats dit vi kan komma utan att klistra på någon fasad, där vi alla är lika mycket värda och där vi öppensinnade får dela tankar och känslor vi bär på! Alla känslor är välkomna! Alla är också välkomna oavsett tidigare erfarenhet inom yoga och mediation! Vi möts i både stilla och rörlig meditation, delning och frigörande dans. Här finns möjlighet att landa inåt och främst lyssna inåt. Att skala av det ytliga och gräva djupare inom dig. Tillsammans skapar vi en trygg plats med gemenskap och ett stöd av systrar att luta oss mot! I en intimare grupp hoppas jag kunna träffas flera gånger i nästkommande cirklar! 

Blommavit.png

2/10     10.00-12.00    Vallåkra, Bältebergavägen 283

DSC02861.jpg

13 februari

Kvist.png

19.00-21.00

Kvist.png

Studio Yoganu, Landskrona

Systercirkel

DSC02093.jpg
DSC01276.jpg
DSC02088.jpg
DSC02864.jpg
DSC01273.jpg
DSC02080.jpg

Välkomstdricka   

När du kommer får du välkomstdricka att njuta av innan vi startar kvällen! Landa i kroppen och andas in lugnet! 

Shaking 

Du välkomnas in i cirkeln där vi börjar med att landa i kroppen och här och nu med shaking! Vi kommer att skaka kroppen och känna alla förnimmelser som infinner sig. En otroligt stark och underbar typ av rörlig meditation!

 

 

Meditation

Efter shakingen kommer vi finna stillhet på mattan i en guidad meditation. Du kommer bli vägled i din meditation och vi kommer ha ett fokusämne som handlar om mindset, tacksamhet, din relation till dig själv eller andra liknande ämnen! 

Sharing

Något av det finaste jag vet är just detta! Du kommer få möjlighet i en trygg miljö tillsammans med andra likasinnade få dela dina tankar, känslor, vad du själv önskar! Det är helt valfritt och inget krav alls utan det ska kännas rätt. Ingenting delas utanför den här gruppen och vi finns där och lyssnar utan att döma eller komma med lösningar. 

Frigörande dans 

En annan typ av rörelse meditation, frigörande dans och precis som det heter är det extremt frigörande. Här behöver vi inte dansa snyggt eller tänka på vad alla andra ska tänka. Vi rör kroppen precis så som den längtar efter till härlig musik! 

Intentioner

Innan vi avslutar får ni möjlighet att skriva ner intetioner för den kommande perioden av några månader! Efter en kväll av inåtlyssande, där du kunnat landa i både kropp och själ har vi en fantastisk utgångspunkt för att kunna sätta medvetna intentioner med vad vi vill känna, må och göra! 

DSC02306.jpg

"Tack för lugn, tack för meditation och för att du sett oss alla i gruppen. Det kändes väldigt personligt och varmt. Tänk att vi på så kort tid öppnat upp oss så mycket för varandra! Tack för att du spridit den stämningen!"

Vad ingår? 

Systercirkel

Välkomstdryck

Shaking

Meditation

Sharing

Frigörande dans

Intentionsskrivande

350 kr

DSC01130.jpg

Boka din plats 

Mejla nedan info till elingrafs@gmail.com

❥ Namn

❥ Telefonnummer

❥ Mejl

❥ Adress 

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person vid förhinder. 

Inom 2 arbetsdagar återkommer jag till dig med svar och betalningsinfo! 

Jag ser så fram emot att få ha med dig på denna systercirkel

ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne

bottom of page