top of page

En somrig familjefotografering, Skåne2019 började vi vår resa, Malin & Victor gifte sig på Fredshög och här vid Hilleshögs dalar fotade vi deras porträtt. En dag som jag aldrig kommer glömma, som etsat sig fast någonstans djupt där inne hos mig. Nu 3 år senare och 2 barn senare ses vi igen på samma plats som vi skapade de där minnena föra några år sedan. Jag är så otroligt glad och tacksam över att få fortsätta följa med på er resa. Tänk ändå så stort och fint det är att vi ses igen och så mycket har förändrats, så mycket kärlek har kommit till med barnen. Det var med den här fotograferingen som ett frö också såddes, något växte i mig, en känsla av att kanske skulle jag göra det här mer, familjer. Det är så himla fint och nu med min egen dotter så ser jag verkligen värdet och det otroliga minnet man skapar genom bilder som dessa. Ja mer familjer blir det nog ska ni se! Det har redan startat <3Comentarios


  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
ddvitNamnlöst-2 (kopia).png

Om ni önskar få vara närvarande i stunden, låta håret flyga, springa barfota tillsammans och älskar de operfekta perfekta så har ni hittar rätt. Förutom att få vara här med er landar jag gärna på min yogamatta i meditation, går ut i skogen och andas in stillheten eller dansar loss med min dotter hemma i vardagsrummet. 

bottom of page