top of page

Michaela & Erik, Schenströmska, 210925

En känslostorm kan nog beskriva Michaela & Eriks bröllop! Många många tårar, vid first look, att se varandra för första gången, ingång till vigsel och hela vigseln var otroligt känslomässig. Inne i smedjan hölls cermonin och Michaela & Erik hade skrivit sina egna löften som var otroligt fina! Accapella sång, så kraftfullt!

Minglet fortsatte in i detta gula magiska hus i det lika magiska höstvädret vi fick! Miljön runt omkring får tala för sig själv! Innan det var dags för middagen fick Michaela & Erik ytterligare en dejt med varandra under Golden Hour, en chans att landa med alla intryck och fånga de sista solstrålarna, en av 2021:s vackraste Golden Hour! Kvällen avlsutades med en middag som var fylld av fina tal, mycket show och sång och ett grymt toastmaster par som bjöd på sig själva ordentligt! En flöjt fick annonsera alla tal och många roliga upptåg var inplanerade!Se Michaela & Eriks bröllopsfilm HÄRΣχόλια


  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
ddvitNamnlöst-2 (kopia).png

Om ni önskar få vara närvarande i stunden, låta håret flyga, springa barfota tillsammans och älskar de operfekta perfekta så har ni hittar rätt. Förutom att få vara här med er landar jag gärna på min yogamatta i meditation, går ut i skogen och andas in stillheten eller dansar loss med min dotter hemma i vardagsrummet. 

bottom of page