Fota bröllop i vecka 38

Imorgon är det dags för dessa 2 att gifta sig! Förfrågan från Ewa & Nadar kom in ganska kort inpå pågrund av flytt för corona och jag insåg att jag skulle vara gravid i vecka 38 när jag skulle fota deras bröllop då. Jag sa JA, vi kör MEN vi måste boka in en backup om jag skulle föda innan eller där mitt i allt haha. Nu är det dags imorgon och än har ingen unge kommit så håll dig inne ett tag till känner jag! Det blir ett kort bröllop, (hade ju inte pallat 12 timmar liksom, inte en chans) men imorgon blir det vigsel med 8 personer och sen porträtt, 2,5 timme och det känns lite mer lagom just nu! Ser dock så mycket fram emot detta, hade liksom en målbild att hålla igång som höggravid och here I am. Kommer väl vara helt slut efteråt men det kommer det vara värt!


Häromvecka gjorde vi provfotograferingen tillsammans och det var så mysigt!TIPS

GRAVID

BRÖLLOP

ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne