DSC09785.jpg

Where life happens,

where magic is created!

Stort grattis till din graviditet och vad kul att du har hittat hit! Den här stunden är så värd att minnas och jag vill att du ska känna dig närvarande i stunden fylld av kärlek och värme. Bilderna är ack så viktiga men känslan du har när du står där, när du tror på dig själv och känner en inre styrka, då har jag lyckats! För jag tror starkt på att de vi kommer minnas i framtiden är känslan vi hade i alla stunder. Min största styrka som fotograf är att få dig avslappnad och närvarande här och nu,Vi kommer skratta ihop, uppleva magi på olika sätt tillsammans och alltid ha denna stunden att minnas tillbaka till. 

 

Tänk dig vilda blomsterkransar, barfota i skogen med en vacker bohemisk klänning och vinden blåsandes i ditt hår. Du förtjänar att bli bortskämd ordentligt, för att du är fantastisk, för att du är stark och för att du bär på ett under! 

Blomma.png
DSC02021.jpg

"Wow vilken positiv energi Elin förmedlade från allra första sekund. Hon fick mig att känna mig väldigt trygg och avslappnad framför kameran samtidigt som vi hade så roligt.

- SAMIRA

Hur går det till?

DSC00737.jpg

1. Boka

Känner du att du har hittat rätt? Då är det dags att skicka din bokningsförfrågan till mig. Vi bokar in dig på ett datum som passar samt ett backup- datum ifall vädret inte står på vår sida.

 

När du har bokat betalar du din bokningsavgift på 2000 kr, resten betalas efter fotografering. Jag kommer även att skicka hem ett bokningspaket med lite smått och gott samt en checklista med tips inför.

Blomma.png
DSC00409.jpg

2. Väder & plats

Jag har mina smultronställen som vi brukar åka till där jag vet att ljuset är såå fint och att det är nära till en parkering. 

 

Det är verkligen viktigt att ljuset är bra och att det inte är allt för mörkt eller regnigt, därför bokar vi alltid om tiden om vädret inte håller. 

DSC00966.jpg

3. Klädval

Hos mig får du välja fritt från min garderob av gravidklänningar. Där kommer du hitta vackra bohemiska och naturliga klänningar med både neutrala, ljusa och dova färger. Det går också bra att använda en egen klänning eller kjol om du hellre vill det.

Din partner får gärna vara med om ni vill detta, då rekommenderar jag att hålla sig till neutrala och ljusa färger som passar ihop med ditt val. 

För att se alla klänningar tryck HÄR.

Namnlöst-2.png

Boka din fotografering tidigt

För att kunna ge dig all uppmärksamhet och närvaro tar jag bara emot ett visst antal fotograferingar i månaden därför är det viktigt att du hör av dig så fort så möjligt, jag rekommenderar ca. 4-5 månader innan ditt BF. 

Jag vill ge dig mer än bilderna att ta med dig hem, för jag tror med hela mitt hjärta att det är känslan vi kommer minnas och ta med oss! Se pris och vad som ingår i din fotografering längre ner!

Kvist.png

Behind the scenes

Älska, lev, skratta, gråt, känn, våga vara i nuet. Varenda en av er som jag får träffa och dela den här viktiga stora stunden med får en plats i mitt hjärta och känslan går inte att förklara! Det är det finaste som finns!

DSC00871.jpg

Lediga tider

AUGUSTI (BF sep-okt) 1 tid

SEPTEMBER (BF okt- nov) fullbokat

OKTOBER (BF nov-dec) 2 tider

 

NOVEMBER (BF dec-jan) 3 tider 
 

 

DSC05941.jpg

- CHARLOTTE

"Elin, du kändes så rätt- varm, äkta och proffsig! Jag är fylld av underbar energi av vår stund tillsammans. Du gör verkligen fotograferingen till något utöver det vanliga! Du tar inte bara fantastiska bilder, utan skapar en upplevelse och får en att känna sig trygg och avslappnad samtidigt som man har roligt

Man får så mycket mer än magiska bilder- du tänker på detaljerna och levererar en service utöver det vanliga!"

Kvist.png

Behind the scenes film

Följ med behind the scenes på en gravidfotografering och se hur det egentligen går till! Vilka typer av platser kan vi fota vid? Du kan känna dig helt trygg med mig och att jag kommer finnas och hjälpa dig! Jag kommer skapa en trygg plats och göra så du känner dig helt bekväm! 

Den här fotograferingen är med fina Eva i slutet på 2019, en väldigt kall dag men hon var så duktig! 

Skicka din bokningsförfrågan

Blomma.png

Det är högt tryck på tiderna för gravidfotografering därför rekommenderar

jag dig att skicka in din förfrågan på en gång för att lättare hitta en tid till dig!

Jag rekommenderar att boka 4-5 månader innan ditt BF.

Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

Lediga tider

(uppdaterat 220725)

AUGUSTI- 1 tid

SEPTEMBER- fullbokat

OKTOBER- 2 tider 

NOVEMBER- 3 tider

Tack för att du skickade din förfrågan! Jag återkommer inom kort igen ❥

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.

Du är också välkommen att kontakta mig på elingrafs@gmail.com

DSC01556.jpg

Så viktiga minnen 

En gravidfotografering där du får förevigat magen och det mirakel som du faktiskt bär på tycker jag är väldigt fint och så viktigt!

 

Bilder som dessa kommer du alltid kunna ha med dig och titta tillbaka på, bilder som kommer öka i värde för varje dag som går! Bilderna du kan visa ditt barn och din familj som ni kommer ha så mycket glädje utav! Det är så enkelt att glömma bort hur du kände dig och hur din mage såg ut i denna stunden, tiden går fort och att få stanna upp genom att få föreviga denna väldigt vackra och stora stund är så värdefullt!

Gravidfotografering

Bokningspaket med gåva

1 timmes fotografering

2 olika klänningar från min gravidgarderob

Personligt webbgalleri för urval

10 digitala bilder med fri användning.

 

4900 kr

Blomsterkrans 500:-

Tillval

ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne