top of page
gultjock.png

Bröllopssäsongen 2019 är snart över och den har varit fantastisk! 

16 bröllop har gått i ett, en sommar som har swishat förbi fylld av kärlek, tårar, gapskratt, nya relationer och dans långt in på nätterna!

Det finns verkligen inget som slår känslan när jag står där och får uppleva alla översvallande känslor från paret och deras familj och vänner! Då känns det som att jag känner paret lika bra som alla andra! Om jag gråter? Ja tack! 

Jag saknar verkligen ord för det här årets alla bröllop! Det är med blandade känslor som jag fotograferar mitt sista bröllop för 2019 nästa helg, jag känner mig så jäkla stolt och tacksam mot mig själv att det har gått sååå bra och att så många har velat boka, det gör mig så himla varm! Jag är såklart otroligt tacksam och har så mycket kärlek för alla mina brudpar, den känslan gör att jag aldrig vill sluta fota bröllop! Det känns såklart skönt att skapa rum för återhämtning efter hektiska helger och veckor men jag kommer också sakna de speciella jag får äran att vara med om nu i ett halvår innan 2020 drar igång! Det är verkligen minnen som alltid kommer ligga nära till hands för mig! Tacksamheten är enorm! 

BRÖLLOP

GRAVID

BLOGG

ddvitNamnlöst-2 (kopia).png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

elingrafs@gmail.com

Bohemisk gravid-

och bröllopsfotograf

i Skåne

bottom of page